Welkom bij Over de Oorsprong! In de oorsprong stroomt energie vrij en is alles mogelijk: je kunt alles doen wat je wilt en alles zijn wat je bent, je bent verbonden met alles wat is. You stil got your feet!


Het zicht op wat je bent, wilt zijn of wilt doen raak je in de loop van de tijd soms kwijt: helemaal of op een bepaald stuk van je leven, bijvoorbeeld je werk of je relatie(s). Je hebt het gevoel dat je steeds in dezelfde situaties verzeild raakt, je voelt dat je vastzit, je weet niet goed wat je wil of je weet juist heel goed wat je wil alleen niet hoe je het kan bereiken.


Ergens diep in je hoor je je innerlijke stem en voel (of weet) je dat de tijd daar is om een stap te maken in je professionele of persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor heb je wel je voeten nodig!! Over de Oorsprong biedt workshops om je precies dat zetje te geven dat je zo graag wilt krijgen.


SO, YES YOU CAN GET YOUR FEET BACK!!

Annelie van Meeuwen


“Ik geloof dat mensen altijd op zoek zijn naar evenwicht in hun (werk)leven. Om dit evenwicht en heelheid te vinden is er aandacht nodig voor vier aspecten van het leven: het spirituele, mentale, emotionele en fysieke aspect.


Wat vaak mist is verbinding. Verbinding met het zelf, met de ander, met de organisatie. Mijn workshops maken de weg vrij om je opnieuw te verbinden. De beschreven workshops zijn daar slechts één vorm van. Verbinden kent vele vormen. Wil je daar graag meer over horen dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.”


Wil je meer weten, lees ook Annelie haar blog
Persoonlijke ontwikkeling


Oorsprong
Professionele ontwikkeling


Ruim Baan

voor loopbaanvragen


BewegingPOsitie

voor P&O’ers, adviseurs en consultants

 

can I get my FEET back !?